+31614533946 [email protected]

Door de menukaart van een restaurant opnieuw vorm te geven, sturen we op de winstgevende gerechten en het afnemen van meer producten, waardoor we de winstgevendheid per gast wordt verhoogd.

Ben jij of ken jij iemand die verantwoordelijk is voor de winstgevendheid van een restaurant of hotel? Data Chefs maakt gebruik van technieken uit de online marketing en gedragspsychologie om restaurants en hotels te optimaliseren voor winst.

GEDRAGSPSYCHOLOGIE IN HET RESTAURANT

In de online marketing is het niets nieuws; gedragspsychologie om consumenten te sturen in hun keuze. Het product dat wordt verkocht op een dusdanige manier verpakken dat de businessowner het product verkoopt waar ze het meeste aan verdienen. De technieken die hiervoor worden gebruikt werken niet alleen online. Dus waarom past men die dan zo weinig toe in de offline wereld? Daar is geen goede reden voor, als je het ons vraagt. Vandaar dat we Data Chefs lanceren, waarbij we beproefde optimalisatie technieken uit de online marketing gebruiken om offline meer winst te generen.

HOE WERKT HET OPTIMALISEREN VAN EEN MENUKAART?

1. Kosten inzichtelijke maken

Door de kosten van elk gerecht tot op het ingrediënt nauwkeurig uit te zoeken en de populariteit van gerechten te meten, bepalen we welke gerechten op uw kaart de meeste winstmarge hebben.

2. Een nieuw menu vormgeven

Gebruik makend van technieken uit de gedragspsychologie en online marketing, redesignen we uw menu om meer gerechten met hoge winstmarge te verkopen.

3. Testen; no cure, no pay

We testen óf en hoeveel extra winst per klant het nieuwe menu u oplevert. Is er geen significant verschil, dan brengen we u geen kosten in rekening.

Voor meer informatie en/of een demonstratie, neem contact op via [email protected]